joi, 5 martie 2015

Listele de intretinere - cateva precizari si un model

Nu exista, in mod cert, un anumit model tipizat  de LISTA DE INTRETINERE, dar exista modele orientative in anexele la Legea 230/2007 .

Obligatoriu listele de plata la intretinere, trebuie semante de Presedinte, cenzor, administrator si stampilate .

În conformitate cu dispoziţiile art. 12, pct. A, lit. d) din Hotărârea nr. 1588/2007 – Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 :
(12) „ Proprietarii membri ai asociaţiei, pe lângă drepturile şi îndatoririle prevăzute în statutul asociaţiei de proprietari, au şi următoarele drepturi şi obligaţii:
A. Drepturi:
d) să primească explicaţii cu privire la calculul cotei de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari şi, eventual, să o conteste la preşedintele asociaţiei de proprietari, în termen de 10 zile de la afişarea listei de plată. Preşedintele asociaţiei de proprietari este obligat să răspundă la contestaţie în termen de 7 zile “
 
Un posibil model de LISTA DE INTRETINERE il gasiti publicat pe site-ul Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania (FAPR) (clic aici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs. vor fi trimise automat, spre moderare, catre adresa de e-mail a Asociatiei Proprietarilor, respectiv asociatiablocs1bs1c@yahoo.com